Objectius 2010

HALF IRONMAN BALAGUER



martes, 23 de febrero de 2010

...piano piano...resurgiremos!!!!!!!!!

La meva inactivitat esportiva, si així ho podem dir ja que he anat fent cosetes però sense res en ment, fer per fer, ha comportat que l'interface del meu bloq fos molts dies el mateix i ho sento pels 4 gats que em vau començar a seguir a finals i començament d'any.

Per uns i altres motius he hagut de canviar els objectius anuals i un d'ells, el que era fins fa un mes la columna vertebral d'aquest, l'Ironman de BCN, ha caigut. Ho he estat pensat i analitzat i finalment he arribat a la conclusió que no era el moment oportú per invertir tantes hores. A més, quan debuti a una prova d'aquest tipus vull donar-ho tot els mesos pre-competitius, i ara com ara no ho puc/ser fer.

He estat diambulant amunt i avall i quan corria o anava amb la bici pensava on la podria liar aquest any. Maratons,tris,dus,marxes de resistència i cicloturistes....moltes coses pel cap m'han anat passan mentre acumulava quilòmetres però res es definia...simplement hi ha i vull fer tantes coses que si no les posem en fila aixó pot ser un caos i un aquest ha estat un dels aspectes que ha fet caminar sense rumb!

Ja porto uns dies agafant la bici i avui m'han sortit 3 hores completan 84 quilometrets que, tot i no ser massa, he acabat amb un bon regust de boca. Demà més i quan completi uns dies de regularitat serà el moment de redefinir-me jo i el meu calendari que, des de la marató de Donostia, ha sofert tants canvis que deu està boig i mig i conseqüentment jo també... jejeje

Apa, salutacions als 4 gats i a entrenar!

Andreu