Objectius 2010

HALF IRONMAN BALAGUERdomingo, 28 de marzo de 2010

Al liooooo que no estamos tan mal!!!!

Regularitat és el que necessitava i al llarg de 4 setmanes és el què he aconseguit i és per això que ara ja puc dir que l'objectiu d'abans d'estiu serà el HALF IRONMAN de Balaguer, el 19 de juny.

AL LIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Un objectiu ambiciós per l'orografia del tram ciclista però això és el què m'agrada a mi: kanya kanya kanya!!!!A més ara amb el canvi horari encara estic més motivat per anar entrenant i com que veig que jo vaig a més doncs encara millor!!


L'última setmana ha estat força moguda i avui he acabat amb els quàdriceps que em demanaven l'hora al llarg de tota la Mitja Marató de Montornés on, fins el km 13, he pogut amagar les espases que se'm clavaven a les cames i després m'he deixat anar tot pensant en Balaguer i el super lot de l'arribada (al final 1h35').


La setmana d'entrenaments ha estat força variada i comencem a tenir bones sensacions, sobretot amb la bici on he acabat completan 347 quilòmetres dels quals 110 ahir amb una "gruppeta" de triatló de Sabadell i fent un entrenament increïble que avui he recordat al llarg de tots els quilòmetres de la carrera....però si algú vol algu s'ha de saber patir i avui ho he fet!!


La setmana entran tinc previst de continuar amb la càrrega de volum fins el dimarts on iniciaré una baixada de 10 dies aprofitan els duatlons de l'11 i del 18 d'abril i analitzar una mica com estic.


Ja aniré comentan la jugada d'aquests dies i més, on hauré d'apretar les dents per tal d'afrontar el 19 de juny amb garanties.


S'us saluda "quatre gats"!!!

Salut i quilòmetres i a despertar d l'hivernació que ja tenim aquí la calor i el bon temps!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario