Objectius 2010

HALF IRONMAN BALAGUER



sábado, 26 de diciembre de 2009

El running dels extres!

El primer/s extra/extres són els alimentaris típics d'aquests dies: turrons, galets, xocolata, llagostins, solomillos, pastes... tot boníssim però després es nota en forma de motxila que amb uns dies s'ha omplert i no pots buidar amb un simple entrenament. Encara de vacances i a més a més amb un increment en el chasís que es nota mooooooooolt!!! Jejeje... ja arribaran millors dies amb millors sensacions...això de córrer fora de temporada és el que té, i més si és aquests dies de "comilonas"... :P

El segon extra és el de córrer pel Riu Ripoll, on he fet centenars de quilòmetres entrenant o simplement per disfrutar d'un bon dia, i abans, durant i després saludar els companys i desitjar-los bones festes, és una bona excusa per córrer un dia com aquest.


Un tercer extra han estat els quilòmetres fets. Aprofitant que era a les pistes de Sabadell he sortit abans des de casa arribant-hi pel mateix Riu Ripoll analitzant el fang del recorregut. Després de la cursa mitja volta i cap a casa . En total una mica més d'una hora i mitja...se'n pot dir el primer dia d'entrenament "sèrio" d'acumulació de kms de la temporada 2010? No! Simplement ha estat un dia per disfrutar del córrer i de la gent!



I el quart i últim extra és la motivació/ganes que he agafat per començar a entrenar. Després d'uns dies d'inactivitat i veure i parlar amb gent del "mundillo" m'he activat i ara, tot i que noto el cansament, les ganes hi són per començar a preparar el 2010, que serà dur.


I demà més motivació a Lloret. La Sansi i els seus 5000 metres m'esperen per gaudir de l'ambient, motivar-me encara més i del super lot que donaran....demà ja us en faré 5 cèntims, que m'han dit que serà increïble!!


Bones festes a tots!!!

1 comentario:

  1. Ànims pel repte de Calella!

    Ara cal posar els fonaments, estem en contacte. Un plaer saludar-te ahir!

    ResponderEliminar